:::: MENU ::::

Despre Noi

Istoria formarii intreprinderii

Intreprinderea a fost intemeiata in 1959 in conformitate cu Ordinul Special Nr. 344 eliberat de catre Ministerul Agriculturii al Republicii Sovietice Socialiste Moldovenesti, in baza unitatii de tractoare deja existente din satul Bacioi (jud. Anenii Noi) si subordonata trustului «Moldselelectrostroi».

De la inceputul activitatii sale, Intreprinderea a fost specializata in asigurarea industriei energetice al republicii cu piloni de beton armat si alte articole din beton armat, folosite pentru liniile electrice de inalta tensiune. De atunci, Intreprinderea si-a perfectionat procesul de productie, calitatea produselor din beton armat, a largit gama produselor propuse.
In perioada 1959-1997, dupa citeva reorganizari consecutive de ordin organizational si administrativ (al conducerii de virf din industria energetica locala), intreprinderea a devenit subordonata Intreprinderei de stat «MOLDTRANSELECTRO». In aceasta perioada, Intreprinderea era unicul furnizor de piloni din beton armat si alte articole pentru «MOLDTRANSELECTRO». In 1997, Intreprinderea a devenit o intreprindere independenta, fiind organizata drept o societate pe actiuni de tip deschis, cu 100% proprietatea statului. Aceasta reorganizare a fost facuta in conformitate cu urmatoarele prevederi:
— Legea Privatizarii pentru perioada 1997-1998 ;
— Decizia Guvernului Nr. 628 de la 8 Iulie 1997 si Ordinul Nr. 60 de la 10 Iulie 1997 eliberat de catre Departamentul de Stat al Energiei, Resurselor Energetice si Combustibil;
— Ordinul Departamentului Privatizarii si Administrarii Proprietatii de Stat Nr.209 de la 22 Iulie 1997.

 

Politica calitatii S.R.L. Armo-Beton